Paroda Vokietijoje

2017m. balandčio 24-28 d. Vokietijos mieste Hanoveryje vyko paroda apie pramonės automatizavimą (angl. Industrial Automation), kuri yra viena iš didžiausių tokio tipo parodų pasaulyje. Šioje parodoje prisistato garsiausi ir vis labiau populiarėjantys prekių ženklai, tokie, kaip Siemens, Fanuc, Kawasaki, Kuka, FRECON Electric (Shenzhen) Co., Ltd., Shenzhen Flexem Technology Co.,LtdBank, Nietz Electric Co.,Ltd, Shanghai vanguard-ifm electric co.,LTD ir kt.

Šioje parodoje buvo pristatyti: pramonės robotai, įrenginių automatizavimas, naujos technologijos, pramonės detalių gamintojai, komponentai skirti automatikos sistemoms, komponentai skirti robotų sistemoms, pneumatikos komponentai ir kt. Parodytas: pramonės robotų veikimo principas ir jų darbo našumas; įrenginių automatizavimo būdai ir sprendimai.
Parodoje apsilankiusiems mūsų įmonės UAB „Roboneta“ atstovams paroda suteikė naujų žinių, padėjo užmegzti naujus santykius ir davė idėjų. Kaip paprasčiau automatizuoti pramonės įrenginius, dididant darbo našumą ir efektyvumą, bet mažinant fizinį darbą.

Mūsų ateitis pramonės robotai, įrenginių automatizavimas, nes kuo toliau, tuo labiau pramonės gamyboje jausis fizinės jėgos – žmonių trūkumas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.